Livet

Marc Jacobs

Man måste ju älska Blocket! Speciellt när det man köper begagnat är helt nytt i påse med prislapp och kvitto men till ett betydligt lägre pris än i butik!

Jag fick ju en alldeles underbar MJ väska av Fredrik i födelsedagspresent men min plånbok som jag haft är för stor för den. Nu till sommaren använder jag ofta mindre väskor så jakten på den perfekta lilla plånboken med mycket plats har pågått ett tag.

Valet föll till slut på en Marc by Marc Jacobs Wingman – dock utan handledsband för att slimma den ännu lite mer. Och så – fanns den i butik?  Nej, hittade den bara på utländska sidor med massa frakt och skit. Hade nästan gett upp hoppet tills den igår uppenbarade sig på Blocket. Ny. Med kvitto. I Solna. Taget!!

Inflyttad och klar – lite extra glad att den har ett ”fönster” så jag ser mina hjärtan varje gång jag öppnar den.

Allt får plats – till och med mobilen.  Sjukt nöjd!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: