Livet

Första middagen ute

Men vilken härlig kväll! Jag hämtade Harry med vagnen och så gick vi en promenad hemåt med lite rullande picknick i form av russin. Väl hemma ställde vi bara in våra grejer och gick sedan ut på tomten för att leka i solen. Så härligt! Jag brukar inte bli så påverkad av vintern men den här långa hemska saken har verkligen tagit på krafterna. Fy! Så det är extra skönt att det ÄNTLIGEN kommer lite värme. (Att det står på Aftonbladet att det ska snöa i helgen ignorerar vi HÅRT – speciellt eftersom Harry ska ha sitt kalas på söndag och jag har planerat utelekar)

Det bara flyger upp saker i rabatterna, grillen är igång och utemöblerna avtorkade. När vi vara klara med käket kom vi fram till att vi kunde sitta ute – underbart! Allt blir sååå mycket godare och mysigare när man kan sitta ute.

vår

Någon är lycklig som kan vara ute utan massa kläder och dessutom i nya ”hoppetofflor” som ju alla ”jobb-killar” tydligen har. Mamman är mest glad över sina nya fina panseér och pappan är allmänt euforisk över att grillsäsongen är här! Kvällen avslutades med en glass innan det blev tidig läggning – efter blodbadet och sjukhusvistelsen igår kväll började Harry klia sig i ögonen redan vid 18-tiden. Stackarn.

Själv ska jag baka en omgång vaniljkakor till kalaset i helgen – tjoho! Mer bak och kalas åt folket! 🙂

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: