Livet

Blodig måndagskväll

Jag hade planerat att skriva ett inlägg med lite shoppinginspo ikväll men istället får det bli lite sjukhus och blod! 

Jag jobbade över sent ikväll och preciiiis när jag skulle åka ringde jag hem och får ett skrik i örat – Harry vrålar som en stucken gris och Fredrik försöker genom allt oväsen förklara att han ramlat ur sängen i sömnen och att han blöder ordentligt i munnen. PANIK! (Det gick inte riktigt enligt hastighetsbegränsning hem kan jag säga) 

Väl hemma hade Harry lugnat sig och blodet slutat forsa. (Dock såg det ut som en massaker hade utspelat sig – jäklar vad det blöder i munnen). Vi beslutade att ta en sväng till Löwet för att kolla tänder och sår. 

   

Harry var som alltid jätteduktig hos läkaren. Fantastiska sköterska som jättelugnt och metodiskt tvättade och donade. (Man är ju mupp så jag kunde inte låta bli att smygfota)

  

  

I väntan på läkaren gick det till och med att titta lite på Jake och Piraterna på pappas telefon. 

Inget behövdes sys och tänderna satt där dom skulle. Med en STOR fläskläpp fick vi åka hem till sängen igen. 

 

Det hela kostade en badrumsmatta, en handduk och den nya pyjamasen men det kändes rätt billigt ändå mot vad som kunde hänt. Mammas lille skrutt! 

Imorgon väntas 4-årskoll på BVC – perfekt, då kan dom kika på läppen en extra gång! Nu ska den här mamman gå och sova efter en larvigt lång och rörig dag. 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: