Livet

En vanlig ovanlig dag

I morse var det dags för sång igen – min älskade makes födelsedag minsann! Paket igen – bland annat innehållande biljetter till Grotesco och en ny blender. 

Fredrik ville inte vara med på morgonbild så det fick bli dom här sötnötterna istället! 

  

Morgonpromenad med Bosse innan vi packade in oss i bilen och åkte till Harrys dagis för frukost. Så himla mysigt – det är tända ljus, musik, god frukost och massa barn, föräldrar och fröknar. 

   

 

Jag vägrar kylan och kör på VÅR! Invigde min nya kappa från Å / Åhlens och matchade med mina löparskor! Har fått så sjukt ont i min ena benhinna så gympisar är ett krav i alla fall ett tag framöver. Min sjal från Soaked in Luxury har i alla fall små stänk i nästan samma gula ton! 😄

  

Kommentera

%d bloggare gillar detta: