Livet

Harrys morgon

Vilken dag Harry har haft! Massa kalas hela långa dagen och det var en trööööött kille som stupade i säng för en stund sedan…

Morgonen började med sång och födelsedagspresenter!

IMG_4294

Ett gäng paket inslagna med fina papper från Panduro. Älskar deras paketpapper – tjockt och fin kvalité!

IMG_4303

I ett paket fanns ett jätte-pyssel-kit med Jake och Piraterna (från Jollyroom) som fick stående ovationer. Harry är i en riktig pysselfas vilket mamma uppskattar!

I ett annat spelet Hungry Frogs – det ska testspelas imorgon!
IMG_4308

Och så till slut då…. Tadaaa! En Transformers! Och till råge på allt Optimus Prime. Som kan prata. Och kan köras med fjärrkontroll. Och bygga om sig från gubbe till bil med bara en knapptryckning. NÖJD Kille!
IMG_4310
IMG_4311

Och så lite frukost då till slut när alla presenter var kollade. I ett par paket fanns lite kläder och Jake o Piraterna utklädningskläder. Till frukost blev det ost- och skinkmacketårta med ljus.

IMG_4313

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: