Mat

Harrys kväll

Efter sång, findukning och uppvaktande med glass på förskolan var det dags att fira vidare med familjen här hemma!

Fredrik och jag förberedde Lasagne igår kväll så det var bara att hacka upp en sallad och ta fram baguetter så var det klart. Skönt för en stresshjärna som jag. Bakningen gjorde jag i helgen och tårtan fixades även klart igår.

IMG_4318

Lite klipp och klistra så blev det vimplar att hänga upp i köket som dekor. Ballonger och serpentiner är ett måste när man har kalas! Temat blev ugglor – lite enkelt bara med urklippta bilder till bordet och sen vimplarna då. I övrigt använde jag dukar, servetter och annat jag hade hemma. Födelsedagståget från Jabadabadoo står ju såklart mitt på bordet precis som vanligt.

IMG_4319

Lasagne, sallad och baguette. Enkelt, lätt att förbered och goooott!

IMG_4328

Harrys uggle-tårta! Den får ett eget inlägg sen men lite nya recept och sånt – blev jättenöjd med den!

Kanelbullar, chokladsnitt och daimkakor fanns också på fikabordet.

IMG_4331

IMG_4332

Harry hade en kanonkväll – älskar den här bilden på Harry när vi sjunger ”Ja må han leva”. Så lycklig och pirrig men håller för öronen när det är lite pinsamt att alla står och tittar på honom. Mammas söta söta lille skrutt.

IMG_4338

Presentbordet för dagen är inte dåligt – jösses vad mycket fina saker han fått. Tack snälla familjen som varit här och firat med oss ikväll och TACK för alla fina presenter.

IMG_4339

Kommentera

%d bloggare gillar detta: