Pyssel och Fix

Inbjudan

Någon i familjen fyller snart år. Och som han väntar! Han frågar säkert 10 gånger om dagen om han fyller år i morgon. Tusse! 4 år liksom – värsta stora killen! 

Det är Jake och Piraterna som gäller just nu så det får bli tema på kalaset – Viktor hade också pirattema när han fyllde 4 kom jag precis på. Det är ett bra tema för första kalaset, lätt för barnen att förstå och lätt att göra roliga saker med. 

   

Inbjudan är superenkelt gjort (i PowerPoint) och är en bild på ett gammalt papper och sen lite inklippta bilder på Jake & co. Sen fick mamma pilla lite med saxen för att klippa till alla ”gamla” kanter. En lapp med namn och ett snöre bara. 

  

De allra flesta bor i hus här i närheten så dom åker vi och lägger direkt i brevlådan men ett par måste tryckas ner i kuvert och skickas. Åhh det är så roligt med kalas! Massa kul pyssel och fix kvar tills det är dags! 

 

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: