Livet

I sjukdom och elände

Magsjuka härjar i huset – hemskt! V och F är dåliga och även lille H är halvhängig… Jag däremot verkar klara mig (än så länge) och jobbar hårt på markservicen med tvätt, tork och disk. Kul! 

Mitt i allt har vi ju då Bosse också. Vår fina gäst som bor hos oss ett tag.. I det fina underbara vädret (som vi mest tittat på inifrån) gav sig en liten styrka ut på en promenad – dvs dom av oss som inte har 2 meter som maxavstånd till toan… 

   

Lycklig Harry i nya fina gympaskor och bara tunn tröja och väst. Så kul att se små barn när dom blir så glada över att leka och kunna röra sig utan alla tjocka vinterkläder.

  

  

  

Fina Bosse – ouppfostrad som få och nog inte så bra omhändertagen men vi tränar på och gör framsteg. Han är underbart go och snäll men behöver myyyycket övning och en fast hand. 

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: