Bakningen

Påsktårta – Rosa ägg

Påsktårta är ett fenomen jag inte riktigt är bekant med.. Men jag är inte den som är den – en anledning till att baka en tårta missar man ju inte!

Påskens första tårta blev på påskäggstema.

IMG_4251

IMG_4255

IMG_4256

IMG_4258

IMG_4259

Tårtan består av citronbottnar efter ”3 lika recept” och är fylld med jordgubbsmousse och lemoncurd-grädde. Den är täckt med rosa marsipan. Har inte spacklat tårtan alls då det är galet mycket fyllning i på grund av den runda formen. Jag monterade tårtan i en påskäggshalva täckt med plastfolie – gick hur bra som helst.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

3 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: