Hus och Hem

Möblerat om vardagsrummet

Ledig skärtorsdag vilket har betytt massa mys, pyssel och lek med Harry!

Höll ju på att sätta mig och gråta imorse när jag såg att det SNÖADE men dagen tog sig och under eftermiddagen sken solen och Harry tog sig en premiärtur på cykeln i härliga 11 soliga plusgrader. Lovely!

Har en hel del att visa från idag men börjar med något jag fixade till för ett par veckor sedan – nämligen möblerade om vardagsrummet. Nu har vi känt och klämt på det nya en stund och så här får det bli. Skulle gärna ge mig på lite nya ytskikt och så men det får vänta.

Så här såg det ut innan jag började släpa runt möblerna…

IMG_4197 IMG_4198 IMG_4199 IMG_4200

Och så svänger vi runt alla pryttlar ett varv och då ser det ut så här!

IMG_4201 IMG_4202 IMG_4203 IMG_4204

Även om vi är jättenöjda med förändringen har jag sååååå mycket jag skulle välja ändra och göra. Det är nog tur att man inte har obegränsat med pengar för då hade jag nog tapetserat om en gång i veckan – det är ju så himla kul!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: