Livet

En ny låda

Åhh idag fanns det en ny glossybox i brevlådan. Tack snälla brevbäraren för att du släpar paket ändå till min postlåda! Vi fick en ny stoooor brevlåda i julklapp av mamma och pappa och precis när Fredrik ställde upp den nu i vår kom brevbäraren. Vi frågade om det var ok för posten att lämna även mindre paket direkt i lådan om vi lovade att den alltid skulle vara upplåst (den har ju stor lucka på baksidan) och det gick fint! Såå skönt! Nu lämnar posten alla småpaket och påsar (det dimper ju ner en del 😃) direkt i lådan! 

Marslådan från Glossybox är inte bara skitsnygg (designad av Clara Hallencreutz) – den är fyllt med grymma produkter! 

   

  

Peeling, torrschampo, tandkräm, flytande eyeliner och läppstift i en minst sagt modig färg! Men jag är ju inte den som bangar färg så jag ska fasen använda det! Visar sen! 

 

Som en extra bonus var det massa rabattkuponger på allt från brynfix på Make Up Store till hörlurar och rabatt på eltandborste. (En ny står på min inköpslista men guuuud så tråkigt att lägga pengar på en tandborste).

Vill du ha en egen glossybox? Klicka här

Kommentera

%d bloggare gillar detta: