Livet

Grått

Vart tog gårdagens fina väder vägen? Funderade på att bara dra täcket över huvudet och somna om när jag kikade ut i morse. Det är lite fascinerande att vädret påverkar barnen också – Harry kommenterade också att det ”ser tråkigt ut ute” och var inte alls på humör för att gå till dagis. Hoppas solen smyger fram senare idag! Jag kör på grått jag också – lika bra att falla in i ledet 😃 

Tischa – Saint Tropez // Byxor – Zara // Kofta och sjal – H&MKlackarna är nya – sprang på ett par i skinn på REAn på Din Sko som satt som en smäck. Händer inte ofta på mina knotiga skridskofötter kan jag säga. Händer inte så ofta att Din Sko har skor i skinn heller så det var ett dubbelt Tjoho! Både för min plånbok och mina fötter! Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: