Maten

Piña Colada Smoothie

IMG_4105

Det här blev en riktig hit! Så god frukostsmoothie som smakar Piña Colada lång väg!

Jag har precis lärt mig något nytt som gör MIRAKEL för smoothietillverkningen – man kan frysa banan. Såklart. Varför har jag inte tänkt på det?! Banan är ju liksom en av grundpelarna i smoothies men den är ju inte alls tillräckligt kall för att få så där krispigt nästan isig smoothie. Och så igår läste jag i min nya bibel att man såklart FRYSER bananen. Så nu har jag ett helt gäng färdigskalade frysta bananer redo att kyla ner mina smoothiesar (ja, det blir så i svengelskt plural. Frågor på det?!) 😉

Till ca 1 liter smoothie

3 frysta små bananer
250 gram fryst tärnad mango (kan tänka mig att 2 färska är ungefär likvärdigt)
0.5 l kokosmjölk (jag använder Alpro original)

I med allt i mixern och kör. Njuuuuut

IMG_4106

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: