Mat

Piña Colada Smoothie

IMG_4105

Det här blev en riktig hit! Så god frukostsmoothie som smakar Piña Colada lång väg!

Jag har precis lärt mig något nytt som gör MIRAKEL för smoothietillverkningen – man kan frysa banan. Såklart. Varför har jag inte tänkt på det?! Banan är ju liksom en av grundpelarna i smoothies men den är ju inte alls tillräckligt kall för att få så där krispigt nästan isig smoothie. Och så igår läste jag i min nya bibel att man såklart FRYSER bananen. Så nu har jag ett helt gäng färdigskalade frysta bananer redo att kyla ner mina smoothiesar (ja, det blir så i svengelskt plural. Frågor på det?!) 😉

Till ca 1 liter smoothie

3 frysta små bananer
250 gram fryst tärnad mango (kan tänka mig att 2 färska är ungefär likvärdigt)
0.5 l kokosmjölk (jag använder Alpro original)

I med allt i mixern och kör. Njuuuuut

IMG_4106

Kommentera

%d bloggare gillar detta: