Livet

Nytt i vårgarderoberna

Den här helgen har vi fyllt på garderoberna inför våren. Idag har ju vädret verkligen visat sig från sin bästa sida och tunna jackor (om ens en jacka alls) har behövts. Harry växer ju så det knakar så vi verkar hoppa över både storlek 110 i kläder och 30 i skor. Från 98 till 116 i jacka och 29 till 31 i ”Stölvarna”.

IMG_4118

Jag märker Harrys kläder överdrivet tydligt – tycker att det är kanon för både mig och personalen på förskolan.  Numera känner ju Harry även igen sitt namn så han kan till och med kolla själv vilka saker som är hans egna. Mammas stora kille!

IMG_4120

Finaste Boardman setet från Didriksons. Blev alldeles glad när jag hittade det här med lite mönster! Har nästan bara Didriksons till Harry – tycker det är kanon kvalité och plaggen är faktiskt gjorda för att leka i, både till snitt och material.

IMG_4121

Jacka och väst från Everest fick också hänga med hem. Superlätta i materialet och satt kanon på Lilleman. Han har rockat västen idag och trivts som fisken i vattnet. Älskar att hitta bra kläder till ungarna!

IMG_4123

Och så till mamma då – en alldeles underbar vit dröm från Peak. Jackan väger knappt någonting och är helt fantastisk i materialet. Den här kommer jag leva i under våren när man inte vet varken ut eller in gällande värme och väder.

IMG_4109 IMG_4111 IMG_4113

Och till sist har en ny goding flyttat in! Hamilton är en helt perfekt modell på vardagsväska och jag har saknat en brun väska. Den här passar perfekt in i min lilla samling.

IMG_4116

Kommentera

%d bloggare gillar detta: