Från frossa till detox

Efter dagar av frossande i godsaker från morgon till kväll blir det till att hjälpa kroppen på traven lite… Körde grönkål, selleri, en gurka, en citron, ett par kiwi, romansallad och ingefära i centrifugen…Toppade men en matsked av Renée Voltaires green detox för lite extra nyttigheter. Fredrik grinade illa och tyckte juicen smakade blöt gräsmatta men både jag och Harry diggade den. Har shoppat på mig en hel del från Renée Voltaire på Bodystore.se – betydligt billigare än i matbutiken. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s