Livet

Laddar batterierna

Långpromenad längs stranden i helt fantastisk miljö och ljuvligt väder. När man dessutom har fint sällskap blir det verkligen balsam för själen. 

Nu är vovven tillbaka i sin korg och jag ska packa goodiebags! Det är en skön blandning av arbetsuppgifter jag har! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: