Konferens

Idag bär det iväg på den första av mina två vårkonferenser. Extra spännande och mycket i skallen när det är jag som organiserar dom. Packade så sent som i morse och som alltid fick allt preciiiiis plats!!Är fortfarande lite småförälskad i mina necessärer från DKNY som jag fick av Fredrik för nåt år sen – blir ju så snyggt och matchat i resväskan! Inviger dessutom mina nya fina smycken från Edblad som jag fick i födelsedagspresent av bästa vännerna! Små ljuvliga stenar infattade i rosé – perfekta till jobboutfits 😃Oh my! Vad har hänt med den där lampan jag har på huvudet?! Kul att även mitt hår får volym då och då. (Vi ignorerar även att jag ser stupfull ut när jag skelar in i kameran) Men halsbandet är fint! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s