Livet

Konferens

Idag bär det iväg på den första av mina två vårkonferenser. Extra spännande och mycket i skallen när det är jag som organiserar dom. Packade så sent som i morse och som alltid fick allt preciiiiis plats!!Är fortfarande lite småförälskad i mina necessärer från DKNY som jag fick av Fredrik för nåt år sen – blir ju så snyggt och matchat i resväskan! Inviger dessutom mina nya fina smycken från Edblad som jag fick i födelsedagspresent av bästa vännerna! Små ljuvliga stenar infattade i rosé – perfekta till jobboutfits 😃Oh my! Vad har hänt med den där lampan jag har på huvudet?! Kul att även mitt hår får volym då och då. (Vi ignorerar även att jag ser stupfull ut när jag skelar in i kameran) Men halsbandet är fint! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: