Livet

Fjärilshuset

I det här hemska kalla, vidriga vädret behövde den här familjen lite värme. Det hittade vi på Fjärilshuset. Sådär 27 grader varmt och typ 2000% luftfuktighet. Lagom varmt. Pust! 🙂

Vi, eller rättare sagt barnen, fick ett besök på Fjärilshuset av min moster med man i julklapp. Passade perfekt för lite sportlovs-familije-mys.

IMG_4005 IMG_4007 IMG_4008 IMG_4017 IMG_4018 IMG_4022IMG_4028

Så spännande för killarna att fjärilarna (som typ är stora som hus) flög fritt. Dom kom sjukt nära och vi hittade även ett ställe där ett gäng satt och mumsade på bananer. Harry fastnade för de stora Karparna så där stod vi en bra stund och kikade. Alla små gångar, stigar och broar är ju som gjorda för ungarna.

För egen del skulle jag kunna tillbringa hela dagen bland alla vackra fjärilar och fota men kameran som kom utifrån kylan och in i den fuktiga luften immade igen totalt. Fick trots allt några bilder som blev ok.

Numera har ju Fjärilshuset även massa firrar modell större. Häftigt! Dock kändes det ENORMA akvariet rätt så tomt. Såklart är hajarna grymt coola, och min personliga favvo är rockan som ser ut som den flyger när den simmar, är mer än sevärd men jag hade velat ha meeeer. Mer fina fiskar, mer på botten och något som liksom gav lite mer liv åt det hela. Men visst är vithajen maffig – inga frågor på det.

IMG_4033 IMG_4042 IMG_4055

Haha – älskar Viktors min på den här bilden. Snacka om att inte vara med på banan om att någon tar kort!

IMG_4056

Ja, det här var Fredriks favvo. Och ja, dom gör precis det man tror. Och ja, herren där bakom gapar för full hals och för varje.. ehm.. stöt, kom ett förvånansvärt högt pip-tjut. Trodde det var barnvänlig underhållning på Frärilshuset 🙂

IMG_4061

Tack snälla för julklappen! Mycket uppskattat!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: