Livet

35 år

Sitter upp en liten stund… jäklar vilken influensa jag har åkt på. Gick och la mig pigg som en lycklig mört på lördagsnatten för att vakna (eller knappt det) på söndagsmorgonen. Var upp på toa – vinglade tillbaka till sängen och sov sedan i princip till måndag morgon. Idag har jag varit vid medvetande men mycket mer är det inte. Lever på små små sippar vatten och har sammanlagt petat i mig en macka och ett par skedar ris. Jojo, man är inte kaxig. Nu har jag kämpat mig upp en liten stund för att säga hej, eller ja snarare god natt, till Harry och få i mig något mer att äta. Fy tusan!

Till något roligare – min 35-årsmiddag i lördags! Alla fina vänner, god mat, dricka, umgänge, finaste presenterna och till och med lite dans fram på småtimmarna. Tack snälla alla ni som kom och firade med mig! Kärlek!!

Blev inte så mycket bilder tagna men några stycken hanns med och dom kommer här!

35 1

35 2

35 3

Kommentera

%d bloggare gillar detta: