Hus och Hem,  Livet

Vår i luften

vårgrillning

Men vilken dag det varit idag! Soooool och riktig vårvärme. I den här familjen betyder det – GRILLA!

I uterummet kunde man sitta i bara tröja idag så lunchen intogs med solbrillor på näsan och med finfina korvar på grillen. Det är vardagslyx i sin allra bästa form.

Vi har även hunnit med att börja TOKSTÄDA garaget inför stundande renovering (hoppas jag – startskottet är inte spikat ännu). Äntligen ska garaget delas av så att det blir en rejäl klädkammare/förråd för alla skor och kläder som vi saknar SÅ. Garaget är ändå stort nog för en bil så det känns som en superbra lösning.

Harry har ju varit på kalas idag så han stupade i säng och Viktor som har tidig söndagsträning var inte långt efter. En mysig kväll för mamma och pappa då kan man tro. Icke. Vi njuter visserligen av perfekt ljud och bild på nya TV:n men.. just nu visar sig den perfekta bilden och det perfekta ljudet i form av nya Call of Duty som Fredrik införskaffat idag. Hmm… det kanske inte var min plan för kvällen direkt men jag passar på att shoppa lite istället så jag låter honom hållas.

Trevlig söndagskväll!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: