Livet

Snart födelsedag

Ni vet ju hur jag älskar att spara bilder för inspo och framtida önskningar. Jag skulle ju såklart helst köpa allt hela tiden men det gåååår inte. Nu är det dock snart min födelsedag så då får man lagligt önska och drömma hur mycket man vill på en fredagskväll! Härligt!

födelsedagskalas

Inför våren är jag sugen på en ny pulsklocka och lite träningsprylar för hemmabruk. Jag har ju mitt löparband men lite vikter står högt på önskelistan.

Har på senare tid snöat in på nätta tunna halsband och det här från Jane Kønig är helt underbart. Där får dessutom en bokstav för alla mina 3 killar plats. Edblad har också helt underbara saker i sin vårkollektion – allt i guld igen! Tjoho! Dom har ju kört på enbart rosé ett bra tag och även om det är grymt snyggt är guld mer min grej. Klockan från Michael Kors är däremot underbar – en fiiin blandning mellan guld, silver och rosé – allt i ett liksom!

Det är väldigt tomt i badrumsskåpet så goda duschcrèmer, scrubs, lotions och framför allt schampoo står på både önske- och inköpslistan. Nu är mitt hår blondare i en kall ton så silverschampoo är ett måste. Äntligen är längden på gång så nu har jag fått noga instruktioner från min frisör om vad jag ska göra. Bra schampoo är steg 1!

Marc Jacobs är en storfavorit – till sommaren skulle jag mer än gärna ha en liten ”över-axeln-väska” och till till min älskade macbook vill jag ha ett snyggt datorfodral. När vi ändå är inne på crèmer och sånt så skulle ju en lotion i samma doft som min parfym Daisy sitta fina fisken.

Inredningsprylar kan man ALDRIG få för mycket av – vasen Omaggio från Kähler bara måste jag ha till sommaren så den åker upp på önskelistan den med!

Skulle kunna fortsätta i all evighet – finns ju sååå mycket fint! Tänk bara allt härligt man vill ha till trädgården, härliga upplevelser, bakprylar (macronplåt är fortfarande på topp på önskelistan där) och fina saker man bara älskar…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: