Livet

Love of my life x 2

IMG_8629

IMG_8631

IMG_8632

IMG_8633

Det är ett helvete att lämna dom här två mysmularna varje morgon. Medan jag måste inuti i kylan får dom sitta kvar och mysa i soffan framför Bolibompa. Men det är redan torsdag – en dag till sen får jag gosa en hel helg! ❤️

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: