Livet

I väntan på Melodikrysset!

IMG_8605

Hej och välkommen helg!!

Gårdagen bjöd på sushi, bra film och fina vänner. Hann även med tårtbak (mer om det snart) inför dagens jobb. Ska hjälpa till på ett barnkalas med, ja tårtan förstås, med även med lite lekar och allmänt styr. Kul!! Ikväll blir det mer härliga vänner, mer mat och…. Mello förstås!!!! Söndag – då tar den här donnan vilodag! 😃

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: