Livet

Nu finns bloggen på Facebook!

Medan Harry äter Semla har bloggen flyttat in på Facebook! Till höger här kan man gilla sidan och kommer då få uppdateringar så fort det kommer nya inlägg! Så – gilla!!!!

IMG_3650

IMG_3648

IMG_3646

Är man sjuk så är man – då får man äta en hel semla före lunch…

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: