Livet

Benson + Harry = Sant

IMG_3573

Den här godbiten var gäst här i natt. Vääärldens mysigaste hund. Och världens största – som tror att han är den minsta. Han ska sitta i knä, ligga i sängen och gärna vara med PRECIS överallt. Sötfis!

Harry och Benson är bra polare. Mest tror jag för att Harry är lagom stor för att pussa i ansiktet. Den här jycken är sjukt kärvänlig och passar man sig inte blir man dyngsur av alla ”pussar” han delar ut. Får han slickar han upp örat på dig. Haha – filmade när han slickade Fredrik över heeela huvudet. Har man inget hår på skallen får man skylla sig själv.

Kolla här när Harry tror att jag inte ser. Smög åt sig gräddbyttan efter att han käkat pannkakor… Snacka om partners in crime…

IMG_3591 IMG_3595

Herrarna behövde rastas båda två så det blev på med vinterkläderna och en sväng till lekparken. Oklart vem av dom som lekte mest!? 🙂

IMG_3600 IMG_3606 IMG_3608 IMG_3611 IMG_3622 IMG_3625

Vi var ju tyvärr tvungna att lämna tillbaka Benson i eftermiddags men åhhhh vad vi vill ha hund. Den enda som var glad och kom smygande fram när han åkt hem var Sally. Till och med Sixten diggar hundar och har inte haft något emot att ha besök här hemma.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: