Idag

Torsdag redan – skönt!! Har verkligen kommit in i en vara-hemma-och-fixa-period. Har inte alls tid att jobba! Idag började dock dagen med ett läkarbesök, jag har en knöl på huvudet, som en liten ärta på skallen liksom, som måste opereras bort. Den kommer skickas på analys men kan inte tänka mig att det skulle vara något annat än en vanlig sån där fettknöl som man (tydligen vanligt!???) kan ha. Men det ska ändå rakas hår (!!!!!!!), skäras och sys. Blä!! Har tyvärr ont av den så nu måste den bort.

2015/01/img_8496.png

Trodde jag skulle vakna pigg imorse men icke – som en levande död. Då får det bli mys-läge även till jobbet. Byter dock UGGsen mot klackar på kontoret. Älskar sjalen från Guess jag fick av Fredrik i höstas – perfekt i mönster, färg och storlek. Använder den ytterst flitigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s