Baka,  Mat

Redan vecka 4

Hej hopp ny vecka!

Det är redan vecka 4 och snart har hela januari gått – jädrans vad tiden går fort!

2015/01/img_8477.png

Gooood frukost bestående av fröknäcke (uppdaterat recept) och turkisk yoghurt med Granola. Riktigt gott! Just frukosten är verkligen jätteenkelt att äta enligt LCHF. Finns hur mycket gott som helst att välja på!

1:a veckan på avsockringen har gått och vågen visade på -1,8 kg (JAAAAAAAAAA!!!). Nu är det bara att hålla i och fortsätta. Lade till löpbandet igår så nu blir det varje kväll fram till födelsedagen. Fyller 21 feb som  är första ”målet” – fullt ös fram till dess så får vi se hur det går. Tänkte ta lite bilder ikväll så jag har lite att jämföra med om en månad.

ICanDoItIWillDoIt

Fyller ju för övrigt sisådär halvjämt så det är dags att börja planera någon form av tillställning också. Har inte riktigt bestämt vad jag vill ha men det blir en mindre variant hemma. Ska också skicka ut inbjudningar till Viktors kalas han ska ha för sina kompisar. Fyller man mitt i jullovet får man leva med att ha kalaset låååångt senare. Men det gör honom inget, han är äntligen stor nog för att se det positiva med att sprida ut roligheterna lite.

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: