Livet

Första skridskoturen

I går blev det så äntligen en tur hem till Sollentunavallen för att testa Viktors nya födelsdagsskridskor. En annan har ju grillor från stenåldern men dom kommer få hålla resten av livet – kan aldrig byta ut mina gamla älsklingar. Harry har fått ärva Viktors gamla skridskor så alla var nöjda och fullkittade. Det duggade lite och var rejält uppåkt på bandyplanen men det dög åt gott och väl åt oss!

IMG_3485 IMG_3481 IMG_3487 IMG_3499 IMG_3523 IMG_3520

För att vara första svängen för i år måste jag säga att jag är impad. Viktor åkte riktigt bra men hans nya skridskor var rätt oslipade, dom är ju det när man köper dem tyvärr. Harry både stod och ”åkte” själv. Han ramlade ju lika mycket som han stod upp men han har ju låg markfri gång så det gick fint. En annan gjorde väl ett treahopp eller två men är numera mer lika Bambi än en Isprinsessa. Impade dock på några 2-åringar och ett par mammor så det kändes riktigt bra! 🙂

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: