Livet

Grönt, skönt och rosa!

2015/01/img_8458.jpg
Shoppat lite nytt grönt till vardagsrummet idag. I vår blir det svagt rosa och gult som får bryta av min annars rätt svarta och vita inredning. Självklart hänger marmor och koppar med på ett hörn också. Lite fler bilder kommer när allt är på plats.

Har även en fin bukett tulpaner på köksbordet. Det är ju Tulpanens dag idag!
2015/01/img_8457.jpg

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: