Äventyren

Dag 2 i skidbacken

collage

Idag blev det skidor för hela slanten. Dock fick pizzabullarna stanna hemma för killarna önskade sig korv till matsäcken imorse.

Det går bättre och bättre för oss – Viktor och jag åkte stora liften (eller ja, den större i alla fall) idag och bortsett från att det är svårt att resa sig när man ramlat så går det kanonbra!! Han ser så koncentrerad ut när han åker och när han skulle försöka titta på mig när jag fotade blev det en vurpa istället (som jag givetvis fick skulden för). Harry kör störtlopp och klagar mest på att det inte går fort nog. Det här med att stanna är inga som helst problem – vi tar ju emot. Sen anser han fortfarande att det här med att åka ner är ett nödvändigt ont för att få åka Sky-lift (japp, så heter det tydligen) upp. Det är upp-resan han är ute efter, charmar liftkillarna på löpande band med att vara absolut gladast i liftkön.

Krovgrillning, snölek och lite annat har dagen också innehållit och nu är vi trötta – fram till middag blir det bastu för Fredrik, film för killarna och jag ska lägga mig i soffan med en bok. Middagen är ju klar även denna dag så jag ska samla energi till att sätta på en kastrull potatis och skära lite grönsaker. Kycklingen är klar och ska bara värmas i ugn. Jag säger det igen – att ha med sig all mat färdig är fasen nästan det bästa med denna semester. 🙂

En kommentar

  • Berit

    Tänk så duktiga vi var Eija och jag som kom på den ljusa idén att det var smart att ta med färdig mat, ju latare kan man vara, å det är väl det som är semester ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: