Äventyren

Vi åker skidor!!!!!

2015/01/img_8353.jpg

2015/01/img_8352.jpg

2015/01/img_8354.jpg

2015/01/img_8356.jpg

2015/01/img_8358.jpg

2015/01/img_8361.jpg

2015/01/img_8360.jpg

Javisst!! Plötsligt hände det och utan att vi visste ordet av stod vi i hyrbutiken och blev med skidor. Och allt är otippat Fredriks fel! Det började i går kväll med att han inte mådde särskilt bra. Imorse var det inte bättre och han hade både yrsel och mådde illa. Efter lite övervägande blev det ett läkarbesök för att kolla EKG – mest bara för att vara på den säkra sidan. Vi hoppade in i bilen och åkte till nästa skidort där det finns läkare. Medan Fredrik var inne hos läkaren kollade jag och barnen när alla åkte skidor – och då kom suget! En timma senare stod vi alla i backen (utom Fredrik som fick ha skor och hjälpa Harry, vi får se om han kränger på sig pjäxorna imorgon).

Viktor imponerade stort och klarade både att åka ner och upp i liften själv efter en halvtimma. Harry körde givetvis störtlopp som den vilde han är men det gick kanon även för honom. Han klarade liften utmärkt och tyckte det var superkul. För undertecknad blev det lite bambi-feeling (tror jag stod på skidor när jag var 14 sista gången) men även jag kom både upp och ner utan brutna ben. Blev inga bilder på mig (som tur är) men en snabb på mina ytterst snygga pjäxor som bevis på att det ändå hände blev det! Och mersmak fick vi – imorgon ger vi oss på det här igen!

ps. Fredrik mår bättre och allt såg bra ut!! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: