Mat

Pizzabullar till Skidbacken

IMG_2997

Nu när vi är skidåkare gäller det ju att fixa lunchkrubb fit for skidbacken till imorgon – det blir pizzabullar värmda på öppen eld. Jag hade med mig allt till bullarna hemifrån. Trodde jag. Glömde den lilla detaljen med muffinsformar. Skit! Men – eftersom vi har hittat en skidbacke som funkar för oss (dessutom en gratisbacke som inte kräver skidkort, vi har inte så höga krav ännu) där det finns en grillplats så gjorde vi pizzabullarna i folie. Kan man bara lägga på grillgallret imorgon så att de bli varma. Smidigt, gott och betydligt trevligare än en flottig burgare i en äckligt varm restaurang för 150 kr/person.

IMG_2984

Viktor gillar att vara med och laga mat och pizzabullar är en av hans favorit så han dök genast in i köket när jag satte igång. Det är superkul att ha barnen med i köket och jag uppmuntrar så mycket jag kan för att killarna ska vara med och baka och laga. Ibland är det svårt att låta bli att hjälpa till och ta över men man får sätta händerna på ryggen. 🙂

IMG_2990 IMG_2991

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: