Livet

Penna och papper denna morgon

2015/01/img_8348.jpg

Idag startar vi med lite pappersarbete – är man ledig från skolan får man extraarbete med sig hem. Vad Harry gör är dock oklart, men det handlar om världens orättvisa att 3-åringar inte får använda tuschpennor som dom vill… (Att mamma har med sig både pastellkritor och kritpennor duger inte alls)

2015/01/img_8349.jpg

2015/01/img_8350.jpg

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: