Äventyren

Framme!

Nu har lugnet infunnit sig – vi har kommit till rätta, fått i oss lite mat, brasan är tänd, Harry har somnat och vi andra pysslar med vårt. Jag har ju alltid svårt att komma till nya ställen och har mina illamåendenojor när vi reser men den här gången har det gått bättre än på länge, sååå skönt! Stugan är mysig och superfin och vi kom hit i bra tid vilket är A och O för mig. Komma sent, i mörker, och man inte vet vad som väntar är ett extremt stressmoment för mig. Men idag har det gått kanon vilket känns som ett STORT steg framåt för mig!

2015/01/img_8330.jpg

2015/01/img_8331.jpg

2015/01/img_8333.jpg

2015/01/img_8332.jpg

En riktig fjällstuga i trä, trä och ännu mer trä. Till och med lampknappen och lampsockeln är i trä!! 😃

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: