Livet

Packar

Åhhhh vad jag avskyr att packa! Jag hatar all planering, tvätt, plock och stök. Ungarna härjar och Fredrik är antingen sur över att vi packat för mycket, att bilen är full eller så är han mer stressad än jag för att han inte har allt i skallen som jag har. Han packar nåt och jag packar upp det för att jag redan packat samma sak tidigare. Ni hajjar…

2015/01/img_8323.jpg

(Hmmm undvik gärna att titta på diskberget i bakgrunden – det är min nästa anhalt)

Men! Nu äntligen börjar det ta sig och jag har kommit till det sista fixet. Barnen ska få lite underhållningspåsar i bilen imorgon – fyller dem med lite godsaker, frukt och en liten leksak. Varsin vattenflaska blir det också. Förhoppningsvis håller det humöret uppe! Ungarna är ju helt fantastiska på att åka bil med tanke på våra husvagnssemestrar men lite blodsockerhöjande behövs ändå.

Imorgon kväll är det här vi är – DÅ kan mamman (och pappan) äntligen få slappna av!

2015/01/img_8325.jpg

2015/01/img_8324.jpg

Kommentera

%d bloggare gillar detta: