Mat

Viktor 9 år

Ikväll kom Viktor äntligen hem så vi fick fira honom!

9 år har min prins hunnit bli!

VIktor 9 år1 Viktor2

Det blev ett gäng finfina presenter – bland annat skridskor, labyrintspel, massa snygga kläder och mobilskal. När kvällen började lida mot sitt slut bestämde sig Viktor och Liam för sleep over så V packade väskan och åkte med. Just snyggt att dra från sitt eget kalas! 🙂

Det bjöds på helstekt fläskytterfilé och potatisgratäng och till dessert fruktsallad med tillbehör. Hade ju vanligtvis bakat en tårta men Viktor gillar inte tårta så det här passar honom betydligt bättre. Ikväll åts de sista av mina macroner upp – vilken hit. Älskade dessa godsaker och kommer baka måååååånga fler.

Nu ska jag dyka in i tvättstugan och tvätta det sista innan det är dags att börja packa – det ska ju åkas på semester!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: