Pyssel och Fix

Och så en ny kostym till bloggen så här nytt år till ära

Börjar äntligen få lite kläm på min nya kärlek. Än har vi lite hat-kärlek till varandra, byta från PC till Mac var inte så enkelt som man kunde tänka sig. Fick ju denna goding i julklapp av Fredrik och jag ÄLSKAR den för att allt är så enkelt och användarvänligt. Men HUR kan man skapa en dator utan utforskare?? Jag förstår ju att den finns men att kalla den här ”finder” för motsvarigheten till en PC:s utforskare är ett skämt. Tänker dock lära mig hur den funkar – till slut SKA vi bli vänner.

IMG_8274

Fick ju dessutom ett rosa skal i julklapp så den här datorn är liksom helt komplett! 🙂

IMG_8275

Alla program och funktioner är så mycket bättre anpassade nu och mycket med bloggen har blivit sååå mycket enklare – så nu har jag pillat ihop ett nytt utseende till den. Tycker själv att det blev riktigt bra! Äntligen ser den ut som förr – rosa, prickig och med bilder i headern. Känns som ”hemma” igen.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: