Och så en ny kostym till bloggen så här nytt år till ära

Börjar äntligen få lite kläm på min nya kärlek. Än har vi lite hat-kärlek till varandra, byta från PC till Mac var inte så enkelt som man kunde tänka sig. Fick ju denna goding i julklapp av Fredrik och jag ÄLSKAR den för att allt är så enkelt och användarvänligt. Men HUR kan man skapa en dator utan utforskare?? Jag förstår ju att den finns men att kalla den här ”finder” för motsvarigheten till en PC:s utforskare är ett skämt. Tänker dock lära mig hur den funkar – till slut SKA vi bli vänner.

IMG_8274

Fick ju dessutom ett rosa skal i julklapp så den här datorn är liksom helt komplett! 🙂

IMG_8275

Alla program och funktioner är så mycket bättre anpassade nu och mycket med bloggen har blivit sååå mycket enklare – så nu har jag pillat ihop ett nytt utseende till den. Tycker själv att det blev riktigt bra! Äntligen ser den ut som förr – rosa, prickig och med bilder i headern. Känns som ”hemma” igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s