Annes år

Vårt 2014

Så var det dags att avsluta ännu ett år – och vilket år! Snacka om att det hänt grejer. Massor med fantastiskt roliga saker men vi har också råkat ut för lite olyckor och sjukdomar. Sammanfattar man alltihop måste jag dock ändå säga att vi kan avsluta 2014 med flaggan i topp!

januari

Januari bjöd på SNÖ vilket ungarna suktat efter hela hösten. Utelek blev det och vi startade även upp alla bröllopsplaner!!

Viktor hade sitt Fångarna på Fortet-kalas som blev kanonlyckat!

februari

I Februari gjorde vi nog inte mycket speciellt – finns inte mycket att hitta i fotoarkivet. Tydligen blev inte ens min egen födelsedag förevigad på bild??

Jag började dock shoppa lite på tradera och ett av mina första fynd var salt- och pepparströarna i marmor. Har mycket bakbilder också så sockersuget var tydligen stort även om jag tränade och åt bra för att komma i bröllopsklänningen. Barnen däremot jobbade på balansen!

mars

I Mars firade vi kusin Liam och farmor med ett överraskningskalas. Jag trodde även att hela huset skulle sprängas av någon läskig gas – men det var bara mina allra första vaniljdrömmar som skrämdes. Har smittat av mitt bakintresse på Harry som är med och hjälper till allt han kan.

april1

I April vaknade den här familjen till och började göra saker (och mamma fick fart på kameran). Vi firade påsk, Harry fick sin första ”stor-cykel”, Viktors fotbollssäsong drog igång på riktigt och så firade vi vår 3-åring förstås! April var en riktigt härlig och bra månad. Dock började bröllopsnerverna pirra ordentligt.

april2

Med Maj kom värmen och vi tillbringade härliga dagar på landet. Det är nästan årets bästa helg – första helgen vi öppnar upp på landet och bara får vara. Älskar det där stället över allt annat.

maj1

Och så kom då dagen vi längtat efter såååå länge..

maj2 maj3

Kan titta på bilderna hur många gånger som helst. Det var verkligen den perfekta dagen. Från början till slut. Tack alla som var där och gjorde vår dag helt magisk. Vi kunde inte önskat oss dagen på ett bättre sätt. Allt blev precis som vi ville och ett extra litet speialtack till min svägerska Gisella som sjöng för oss i kyrkan – våra låtar har aldrig låtit bättre!

Bröllopsnatten blev dock kort, i en bäddsoffa, för 5 på morgonen lyfte planet mot ROM. Från Arlanda berättade vi även för resten av världen att vi gift oss. Bara familjen var ju med på själva bröllopet.

maj4

Rom var fantastiskt och vi hade en helt underbar resa. Solen lyste, vi åt, drack, shoppade, såg allt som bör ses och bara njöt. (Själv tittade jag kanske mer på mina underbara ringar än på spanska trappan men ändå)

juni

Juni bjöd på århundradets kallaste midsommar, Viktors fina skolavslutning och ytterligare helger på landet.

juli

I Juli drog vi på första svängen semester och hittade ett smultronställe vid namn Läppe Camping. Sol och bad i värsta charteranda samt massa shopping på Vingåkers outlet. En riktig kanonsemester!

augusti1

I Augusti brann halva Sverige och vi befann oss på Leksands sommarland. Röken nådde oss en dag men annars märkte vi inte av den gigantiska skogsbranden. Harry fann sitt livs kärlekar i tjejerna som ledde mini-discot. Vi fick med oss en signerad skiva som vi spelar hej vilt på lördagsmorgnar. Både campingen och Leksands sommarland var grymt.

I slutet på månaden fick vi klä upp oss och gå på årets andra bröllop!

augusti2

september

I September drog jag till Italien en vända till – med min fina vän E besökte jag Bergamo. Himla mysig liten stad som bjöd på härligt väder, god mat och bra shopping. Viktor spelade turneringar och Harry testade hur man på bästa sätt kan slå sönder örat på ett soffbord. Gör man en kullerbytta och tar emot sig med örat får man sy fyra stygn.

Fredrik åkte på tjänsteresa och fick göra en hjärtkonvertering på spanskt privatsjukhus – inte att rekommendera. September bjöd verkligen på det bästa och det sämsta!

oktober

I Oktober testade vi på riktig höstcamping. Några kalla men mysiga dagar i Norrtälje och så vips blev husvagnen kvar på vinterförvaring där. Skönt att veta att den står under uppsikt. Halloween smög lite obemärkt förbi men en pumpa och lite annat läskigt blev det i alla fall.

november

November och December har lite grann flutit ihop. Jag har varit sjuk en hel del och vädret har inte varit till fördel för utelek och andra skoj aktiviteter. Men månaderna gick ändå och kikar man bakåt i arkivet finns i alla fall ett par godbitar på mina älsklingar. Lite lekparkshäng och fågelmatning blev det i alla fall trots att vi annars mest lekt och pysslat inne.

Så kom ju julen även i år…

december

Julen blev verkligen fullspäckad men på ett riktigt bra sätt. Den har varit full med umgänge, pyssel och mys – inte stress, måsten och borden. Trots att vi var 13 pers här på julafton kunde vi bara vara. Se Kalle, hälsa på tomten och öppna klappar. Åhhh vilken bra jul det varit. Var ju tvungen att ta med en bild på pepparkakshusvagnen också – älskar den! Imorgon ska den dock sprängas enligt Wernersk tradition. Imorgon firar vi in det nya året här hemma med vänner och börjar samla på nya bilder, minnen och upplevelser. Mycket skoj är på gång så vi välkomnar 2015 med öppna armar!

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: