Hus och Hem

Från bord till tak

Idag har min fina lampa från Lagerhaus fått flytta upp i taket. Har ju haft den på skänken i matdelen av köket men under julen har den fått bo i garderoben. Idag åkte den fram igen men fick flytta upp i taket där 3 andra lampor hängt. Dessa lampor har vi nästan aldrig haft tända – det blev för ljust. Blev kanonbra med denna ensamma istället!

2014/12/img_8249.jpg

2014/12/img_8250.jpg

2014/12/img_8251.jpg

Såg förresten den här lampskärmen i butik igen före jul precis. Den tog ju slut på bara några timmar när den kom i höstas men verkar alltså finnas nu igen. Spring och köp – den är skitsnygg! Själva lampan som jag har är från Clas Ohlson.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: