Pyssel och Fix

God jul önskar Bruce

2014/12/img_8226.jpg

All mat är färdig, julgodiset står på kylning, julmusten och julskinkan är provsmakad och nu är även alla klappar inslagna – givetvis i sällskap med Die Hard II och en pizza. Har försökt räkna bakåt och det är i alla fall 15 år nu som jag haft samma tradition. Det är jag och Bruce Willis som slår in julklappar den 23:e december!

Nu är det sängen som gäller så man vaknar på topp. Imorgon är det äntligen dags för dagen hela året går ut på!! Tjoho! (Japp – jag är värre än barnen. Älskar älskar älskar julafton)

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: