Livet

En liten tur ute idag

Det är mycket som ska styras idag – sillar, skinka, köttbullar och paketinslagning. Men med två småligister som har FÖR mycket energi fick vi även ta en tur till lekparken. Härligt med lite frisk luft för mamma också.

collage gunga

De här kinagungorna (varför heter de så??) är ju väldigt poppis hos ungarna. Jag förstår varför – det blir ju herre jösses med fart med minsta möjliga ansträngning. Mamma däremot är inte så jätteförtjust över dessa, i min mening, typ livsfarliga gungor. Ungarna får upp fart som bara den i en gunga som man inte kan hålla i sig i. Sen stannar den typ aaaaaldrig och när man då vill gå ur får man hoppa och sen jäklar får man vara snabb att springa undan innan man får den JÄTTEstora prylen rätt i huvudet ellr ryggen. Nja, inget höjdarbetyg från mamma men TOPP från kidsen såklart. Tillbaka till skinkan då….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: