Livet

Fulladdad!

2014/12/img_8191.jpg

God morgon!!

Idag är det måndag, ledig dag och dan förr dan före dan!! Dessutom är det nääästan vitt ute! Kan ju inte bli bättre!

Idag har jag och ungarna fullt schema – mycket ska hinnas med. Sista julklapparna till pappa ska fixas och slås in medan han är på jobbet och sen ska vi baka och pyssla lite.

Började dock morgonen med att kolla Instagram på telefonen, ett recept på paddan och sen plingade mailen på datorn.. Haha – snacka om att man ät uppkopplad! Galet. Blir till att dra ur sladden över jul!

Over and out! 😃

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: