Pyssel och Fix

Under granen

Idag har vi trots bättre vetande varit och handlat all julmat. Jösses vad med folk! Men vi gjorde en snabb analys och kom fram till att det förmodligen kommer vara ännu mer på måndag när alla är lediga och många har fått lön. Det var hemskt – men nu är det gjort. Några småsaker som behövs färska till julafton måste jag komplettera med men det tar jag nere på vår lilla ICA här hemma.

Kvällen har vi tillbringat med familjemys – pysslat vidare med pysselkalendern och ätit lördagsgodis förstås. Och så har mina små tomtenissar provsuttit framför fina granen!

collage granenDet är nästan larvigt hur mycket man kan älska såna här små monster. De retar ju gallfeber på mig (tex kortet Harry håller i handen kan spela. Harry har spelat det ungefär 4 miljoner gånger idag) men kolla på dom – söta som socker och bara helt ljuvliga. Älskar älskar älskar er mina små kråkor!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: