Pyssel och Fix

Under granen

Idag har vi trots bättre vetande varit och handlat all julmat. Jösses vad med folk! Men vi gjorde en snabb analys och kom fram till att det förmodligen kommer vara ännu mer på måndag när alla är lediga och många har fått lön. Det var hemskt – men nu är det gjort. Några småsaker som behövs färska till julafton måste jag komplettera med men det tar jag nere på vår lilla ICA här hemma.

Kvällen har vi tillbringat med familjemys – pysslat vidare med pysselkalendern och ätit lördagsgodis förstås. Och så har mina små tomtenissar provsuttit framför fina granen!

collage granenDet är nästan larvigt hur mycket man kan älska såna här små monster. De retar ju gallfeber på mig (tex kortet Harry håller i handen kan spela. Harry har spelat det ungefär 4 miljoner gånger idag) men kolla på dom – söta som socker och bara helt ljuvliga. Älskar älskar älskar er mina små kråkor!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: