Under granen

Idag har vi trots bättre vetande varit och handlat all julmat. Jösses vad med folk! Men vi gjorde en snabb analys och kom fram till att det förmodligen kommer vara ännu mer på måndag när alla är lediga och många har fått lön. Det var hemskt – men nu är det gjort. Några småsaker som behövs färska till julafton måste jag komplettera med men det tar jag nere på vår lilla ICA här hemma.

Kvällen har vi tillbringat med familjemys – pysslat vidare med pysselkalendern och ätit lördagsgodis förstås. Och så har mina små tomtenissar provsuttit framför fina granen!

collage granenDet är nästan larvigt hur mycket man kan älska såna här små monster. De retar ju gallfeber på mig (tex kortet Harry håller i handen kan spela. Harry har spelat det ungefär 4 miljoner gånger idag) men kolla på dom – söta som socker och bara helt ljuvliga. Älskar älskar älskar er mina små kråkor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s