Hus och Hem,  Pyssel och Fix

Jullov

Ääääääääntligen!

Nu har den här familjen checkat ut för jullov! Över 3 veckors ledighet väntar och det är såååå välbehövligt! Ikväll har vi ätit middag, fredagsmyst och framför allt – köpt och klätt granen!

2014/12/img_8162.jpg

I år blev granen värsta kapet – den måste varit felmärkt eller något för alla runt omkring oss fick betala närmare 400 kr medan vi kom undan med 199 svenska riksdaler. Den är långt ifrån perfekt (möjligt att det var anledningen till det låga priset) men nu när den är piffad, och rätt tillklippt med en avbitartång, tycker jag den blev kanonfin!

2014/12/img_8163.jpg
2014/12/img_8164.jpg

Mina nya julgransdekorationer från Svenskt Tenn är upphängda. Dom är såå fina! Måste nog köpa några till nästa år. Framför allt stjärnorna är helt underbara!

2014/12/img_8165.jpg
Tomteparet är gamla klassiker som betyder lite extra – jag och Fredrik vann varsin på nåt lotteri på Skansen första julen vi var tillsammans. Nu har det blivit tradition att paret hänger ihop i granen. Såna där små saker som gör så mycket i själen ❤️

2014/12/img_8166.jpg Och så de allra viktigaste granpyntet – det som barnen gjort. Har lite alla möjliga varianter – bland annat några leränglar som Viktor gjort för ett par år sedan.

2014/12/img_8167.jpg

Jag hoppade över glittret i år till förmån för stjärngirlanger. Blev himla fint tycker jag – fyndade dem på Hemtex för halva priset. Det är ju galet – redan nu börjar butikerna sälja ut julgrejor, tur att jag inte köpt på mig något i år. Ska nog ta en sväng till och se om det finns kvar några godbitar.

Nu har barnen lagt sig och vi ska krypa upp i soffan med glögg, pepparkakor och mögelost. Juuuuuulen är häääär!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: