Pyssel och Fix

Julkort

Nu så har jag äntligen kommit till julkorten – älskar riktiga julkort i brevlådan och sörjer lite att färre och färre skickar. Jag är dock gammeldags och skickar ett rejält gäng varje år!

2014/12/img_8154.jpg

Det är tyvärr betydligt mindre julmys här i bloggen än vanligt. Jag är inte alls på topp och energin går åt till mig själv för tillfället. Fick ta ett tufft beslut för ett par veckor sen och fast det säker var rätt i långa loppet så känns det tungt som attan för tillfället. Så typiskt att tråkiga saker ska hända mitt i juligheterna men det är bara att försöka njuta ändå.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: