Livet

Ny dator!!

IMG_2403

Whiiiiii!!!! Ikväll fick jag sprätta upp försegligen till denna skönhet. En alldeles ny och EGEN MacBook Pro Retina 13″
Min kära man har verkligen slagit på stort på julklapparna i år – han är bara rätt kass på att hålla sig till julafton

LYCKA!!!

Nu ska jag bara lära mig den…. 🙂

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: