Livet

Royal Apothic Tinties

Måste visa denna godsak som låg med i special-jul-boxen från Glossybox. Har ni sett nåt sötare?
Det är så himla kul med dessa boxar – får testa produkter och märken man aldrig hört talas om! En första julklapp till mig själv!

IMG_8131.JPG

IMG_8132.JPG

IMG_8134.JPG

IMG_8133.JPG

Alldeles underbart läppbalsam i en smak som heter Berry – doftar underbart och känns fantastiskt på läpparna. Kommer bli en klar favorit. Kan dock inte slänga asken då den här söt som socker. Nej, hela låddan får bo i handväskan framöver!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: