Hus och Hem

Barnens gran

Ikväll har vi klätt barnens gran på övervåningen – där har vi plastgran så den kan man sätta upp tiiiiidigt! Varje år får varje familjemedlem en ny kula som vi hänger i den granen. Det är en tradition som jag haft ett par år nu så vi börjar kunna fylla hela granen. Årets kulor är redan inköpta men dom får ingen se förrän på julaftons morgon.

IMG_2373.JPG

IMG_2369.JPG

IMG_2372.JPG

IMG_2371.JPG

IMG_2375.JPG

IMG_2376.JPG

Killarna är så söta, dom hänger upp varje kula med extrem noggrannhet. Kulorna jag köper är i glas (de övriga är bara utfyllnad tills vi har tillräckligt många glaskulor) och är i alla möjliga former – bilar, gubbar, drakar, dödskallar, cupcakes och till och med en cigarr och ölflaska (dom är Fredriks). Oftast har jag köpt dessa kulor på Rusta som har larvigt stor utbud av roliga glaskulor.

Nu fick jag mersmak på julgranar – längtar såååå till den 20:e då vi ska klä den stora granen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: