Plantering som present

IMG_2294.JPG

IMG_2295.JPG

IMG_2291.JPG

Var på kalas hos bror med fru som fyller och har fyllt år i helgen. Mycket trevligt och hembakat (rullade typ hem). I present blev det en flarra gott vin och sen ovan stoors plantering. Jag shoppade på mig en fin stor skål och sen var det bara stoppa ner lite av varje. Med plast i botten är man säker på att inte skålen blir förstörd och sen ett rejält lager Lecakulor så man kan vattna – sen är det bara plantera det man gillar. I min blev det vita hyacinter, en vit Amaryllis, vit julstjärna och en murgröna. Glittrande kottar och grönmossa på slutet gjorde planteringen komplett. För att få lite extra födelsedagsfeeling hade jag även ett par meter silvrigt presentsnöre på toppen.

Enda problemet nu är att jag nog måste göra en till mig själv också!

One thought on “Plantering som present

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s