Pyssel och Fix

Plantering som present

IMG_2294.JPG

IMG_2295.JPG

IMG_2291.JPG

Var på kalas hos bror med fru som fyller och har fyllt år i helgen. Mycket trevligt och hembakat (rullade typ hem). I present blev det en flarra gott vin och sen ovan stoors plantering. Jag shoppade på mig en fin stor skål och sen var det bara stoppa ner lite av varje. Med plast i botten är man säker på att inte skålen blir förstörd och sen ett rejält lager Lecakulor så man kan vattna – sen är det bara plantera det man gillar. I min blev det vita hyacinter, en vit Amaryllis, vit julstjärna och en murgröna. Glittrande kottar och grönmossa på slutet gjorde planteringen komplett. För att få lite extra födelsedagsfeeling hade jag även ett par meter silvrigt presentsnöre på toppen.

Enda problemet nu är att jag nog måste göra en till mig själv också!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: