Trasmattor

Alltså trasmattor är ju inte jättesexigt men just i köket tycker jag liksom att dom hör hemma. Det hade mormor, det har mamma alltid haft och vi har haft det på landet så länge jag kan minnas. Det ska liksom bara vara en trasmatta i köket. Ett bra tag nu har jag haft en svart/vit trasmatta från MIO i köket – jag är ju inte så mycket för färg på möbler och mattor – piffar med småsaker istället.

IMG_8082.JPG

Den här stackars mattan har dock fått utstå mycket och började mer kännas brun än vit så nu när det ändå är jul och allt är färgglatt slog jag på stort och köpte de mest färgglada mattorna jag kunde hitta. Dessa kommer från Lagerhaus och blir dina för ynka 99 kr/st. Som hittat. Fredrik avskyr dom förstås men det struntar jag i – är det jul får man göra som man vill! Känner jag mig själv rätt kommer dock dessa mattor åka ut fortare än kvickt när julen är över. Lika mycket som jag älskar att ta fram allt älskar jag att slänga ut det efter julen, då vill jag bara ha tillbaka det ljusa neutrala vi vanligtvis har. Då ska dessa färgklickar få åka till landet och pryda stugan!

IMG_8085.JPG

Ett JÄTTEtack till världens bästa svärmor som dessutom förbarmade sig över min skitiga matta och har tvättat den i matt-tvätten hos sig! Massa pussar till dig! ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s